Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Macool Print Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inscriptionari cu aerograf Airbrush Painting
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inscriptionarea cu aerograful - Airbrush Painting / Custom painter sau cum doriti sa ii spuneti, este o tehnica aparte prin intermediul careia se pot picta diferite obiecte cu ajutorul unui pistol de vopsit.

Vopsirea se poate executa direct pe masina peste vopseaua acesteia sau pe autocolant.

Inscriptionarea cu aerograf-ul pe masini

Daca doriti ca masina dvs sa fie unica si nu doar o masina oarecare, daca doriti ca brand-ul sa fie expus pe masinile firmei dvs acesta este cea mai buna solutie.

Inscriptionarea cu aerograful direct pe masina garanteaza o durata mai mare de rezistenta a lucrarii executate. Practic pictura rezista pe masina atata timp cat rezista si vopseaua ei originala, uneori chiar mai mult datorita vopselurilor si lacurilor de o calitate superioara celor folosite la vopsirea in serie.

Inscriptionarea cu aerograf-ul pe autocolant.

Putem inscriptiona masini cu autocolant pictat cu aerograful. Daca doriti ca dupa o perioada sa schimbati reclama afisata pe masina dvs sau pictura executata pe aceasta inscriptionarea cu autocolant pictat cu aerograful este solutia potrivita pentru dvs.

Lucrarea se executa pe autocolant dupa care se aplica pe masina sau obiectul dorit. Garantam o rezistenta de 2-3 ani la aceste lucrari. Dupa pictare autocolantul este tratat si lacuit astfel incat sa reziste la intemperii si conditii meteo diverse.

Pentru detalii legate de valoarea unei asemenea lucrari va rugam sa ne contactati. Detalii pe www.macool.ro
Din Gura in Gura